,

Interview True-Blue Listener Anno

Door de Cobalt DA ben ik selectiever geworden in naar waar ik luister. De naam True Blue, doet zijn eer aan, het signaal wordt niet “bijgekleurd”.
,

True-Blue Community vragen

De techniek van de COBALT DA is een knap staaltje werk, maar ook lastig te begrijpen omdat deze niet 'standaard' is. Lees de veelgestelde vragen.
,

True-Blue BOXEN – nearfield set up #1

Nearfield set up, ofwel: geluid bij je bureau. Veel van onze klanten plaatsen hun versterker met speakers dicht op de luisterpositie.
,

True-Blue BOXEN – nearfield set up #2

PMC kiest een heel eigen weg met haar gepatenteerde ATL-systeem. ATL staat voor “Advance Transmission Line”.
,

True-Blue Box & Guru Q10

De Guru Q10 is een opmerkelijke speaker om te zien. De mintgroene minimonitor staat op een houten statief. Dat geeft een retro jaren 50 look.

True-Blue Box & Audioclub Brabant

De True-Blue Box is een combinatie van een high end DAC met een klasse D eindversterker, gebaseerd op de Axign AX5689 PWM controller chip.

Cobalt & Audiolab 6000CDT

CD-Speler van Audiolab welke gebruik maakt van de meermaals bekroonde uiterst soepele slotlaadmechanisme uit de hoger geprijsde 8300CD.

Review Daniel van Strila

Ik ben geen audiofiel, maar kan wel van goed geluid genieten. Al langer ben ik op zoek naar de juiste combi versterker en luidsprekers.
,

True-Blue Box incl streamer

A just add speakers stereo system is de beste beschrijving die we voor onze COBALT DA-BT konden bedenken. Muziekbeleving ten top.

Op maat gemaakte True-Blue Box

Onze innovatieve versterkers gaan een leven lang mee maar smaak kan veranderen. Er zijn diverse kleuren aluminium frontjes verkrijgbaar.