True-Blue Box & Audioclub Brabant

De True-Blue Box is een combinatie van een high end DAC met een klasse D eindversterker, gebaseerd op de Axign AX5689 PWM controller chip.

Cobalt & Audiolab 6000CDT

CD-Speler van Audiolab welke gebruik maakt van de meermaals bekroonde uiterst soepele slotlaadmechanisme uit de hoger geprijsde 8300CD.

Review Daniel van Strila

Ik ben geen audiofiel, maar kan wel van goed geluid genieten. Al langer ben ik op zoek naar de juiste combi versterker en luidsprekers.
,

True-Blue Box incl streamer

A just add speakers stereo system is de beste beschrijving die we voor onze COBALT DA-BT konden bedenken. Muziekbeleving ten top.

Op maat gemaakte True-Blue Box

Onze innovatieve versterkers gaan een leven lang mee maar smaak kan veranderen. Er zijn diverse kleuren aluminium frontjes verkrijgbaar.

Upgraden DA naar streamer

Toch wel benieuwd naar de ingebouwde Volumio streamer van de COBALT DA-BT en gebruikt u de USB aansluiting niet?

Nieuwe ontwikkelingen

Nu ook voor setups waarin om uiteenlopende redenen de voorkeur wordt gegeven aan een losse voor- en eindversterker combinatie.

Chiropter en True-Blue Box

Cyriel testte de COBALT DA-BT versterker op divserse speakers en haalde zelfs de Music Emotion met zijn review.
,

Welke DAC zit er in de COBALT?

Bij ons vervalt de conventionele DAC, het signaalpad is tot na de versterker volledig digitaal. Na het LC filter is het signaal weer analoog.

True-Blue Listener: interview met M. Zijlstra

Wat me overhaalde was alsmede de mogelijkheid om een afwijkend front te nemen, is dit geval goud! Dit past prachtig in mijn interieur.