True-Blue Box COBALT inclusief streamer

Onze nieuwe True-Blue Box COBALT DA-BT geïntegreerde DAC/streamer/(voor)versterker combineert de geweldige geluidskwaliteit van de COBALT DA met het bedieningsgemak van een Volumio muziek streamer. Internetradio, Spotify, Youtube, Airplay* muziek vanaf je NAS en high resolution muziek van Tidal** en Qobuz** kunnen eenvoudig vanaf je mobiele telefoon afgespeeld worden zonder externe kastjes en ingewikkelde kabeltje. A just add speakers stereo system is de beste beschrijving die we voor onze COBALT DA-BT konden bedenken. Muziekbeleving ten top.

Eenvoudig aansluiten. 

De True-Blue Box COBALT DA-BT vormt het hart van je audiosysteem. In principe hoef je er alleen maar je bestaande of nieuwe speakers op aan te sluiten om te kunnen gaan genieten dankzij de integratie met een hoogwaardige Bit Transporter muziek streamer.

Ook analoge bronnen. 

Natuurlijk worden digitale signalen op nagenoeg perfecte wijze in geluid omgezet. Maar ook analoge bronnen kunnen rechtstreeks op de COBALT DA-BT worden aangesloten. Vinyl liefhebbers komen met deze versterker volledig aan hun trekken. Door de innovatieve ingebouwde phono voorversterker klinkt de muziek van een LP exact zoals bedoeld: zonder brom, ruis of vervorming.

Duurzaamheid. 

Door het lage energieverbruik en de geringe warmteontwikkeling is de schakeling nagenoeg onverslijtbaar. Dat betekent weinig afschrijving en een hoge restwaarde. De COBALT DA-BT is een kleine investering voor een leven lang luisterplezier. Upgraden van een set kan door andere luidsprekers aan te sluiten.

De duurzame materialen en de minimalistische bedieningselementen maken deze Made in Holland versterker een sieraad voor elk interieur.

We hebben diverse package-deals rondom de COBALT DA-BT, mail ons voor meer info.

* Airplay alleen mogelijk in combinatie met een iPhone, iPad, iMac of macbook.

** Tidal en Qobuz mogelijk in combinatie met een Volumio Virtuoso of Superstar abonnement.