Cyriel Hoenen, fanatiek audio-hobbyist en luidsprekerbouwer, schreef onlangs een recensie over de True-Blue Box COBALT DA-BT. Cyriel geeft aan dat hij bij het ontwerpen van zijn luidsprekers een zo puur mogelijk geluid wil creëren. Hier is True-Blue Box, die volgens hem terecht wordt omschreven als ‘onvervalst’, een prima aanvulling.

Chiropter projecten.

Cyriel heeft inmiddels diverse projecten uitgewerkt zoals: compacte monitors, open baffle voor het midrange bereik, fullrange open baffle, half open baffle door middel van poorten aan de zijkant, of aan de achterkant, rondstralers, semi transmissielijn, inwendige diffusors, etcetera. Telkens is hij benieuwd naar wat de muziek er uiteindelijk mee doet en steeds wordt hij verrast worden door het mooie eindresultaat. Uiteindelijk werden deze projecten voorzien van het merk ‘Chiropter’, als handtekening onder zijn werk. De hobby werd alsmaar interessanter.

Recensie True-Blue Box COBALT DA versterker

Cyriel testte de COBALT DA-BT op een vloerstaander en een compacte monitor speaker, die met behulp van de versterker absoluut niet onder deed voor de grote luidsprekerset. Concluderend betitelde hij de COBALT DA-BT als een veelzijdig, compact apparaat, welke zowel op digitaal als analoog gebied perfect doet wat het moet doen en een mooie schakel is voor elk systeem.

Lees hier meer over de mooie zelfbouwspeakers van Cyriel. Bekijk de muziekrecensie op onze website of in de Music Emotion van december 2020.