Naast een hoogwaardig digitaal of analoog signaal is ook de kwaliteit van de stroomverzorging voor de COBALT DA belangrijk. Hans Beekhuyzen noemde het al in zijn Youtube recensie; we hebben verschillende varianten ontwikkeld die aansluiten bij de wensen van de gebruiker.

COBALT DA: met schakelende voeding: voldoende  voor de meeste gangbare luidsprekers en muziekliefhebbers. Te koop vanaf €1350.-

COBALT DA ULTRA: met dubbele schakelende voeding, deze levert meer vermogen voor veeleisende, moeilijker aan te sturen speakers. Te koop vanaf €1600.-

COBALT DA IRON: een hoogwaardige lineaire High End voeding in externe behuizing; In het algemeen wordt in audiofiele kringen de voorkeur gegeven aan lineaire voedingen die minder stoorproducten leveren en garant staan voor een rustig geluidsbeeld met een zwarte achtergrond. De COBALT DA IRON levert met de juiste luidsprekers een diep doortekend laag en een perfecte imaging en is bedoeld voor de meest kritische muziekliefhebber die een extra behuizing geen bezwaar vindt. Te koop vanaf €1900.-.

Upgrade uw huidige COBALT: Bestaande gebruikers kunnen de COBALT DA upgraden naar ULTRA (meerprijs €250.-) of IRON (meerprijs €550.-)